hits

Om oss

Teaterungdom.no er til for alle unge som har en interesse for teater. Vårt hovedmål er å gjøre teaterbransjen mer tilgjengelig for ungdom. Det er mange teaterinteresserte ungdommer, men få i teatersalene. Vi er ikke de med mest penger, derfor får vi ikke så mye plass i de store mediene. Teaterungdom.no er en stemme til ungdommen. Et tiltak, slik at teateret er for alle: også for ungdommer.

Innleggene våre skal være oversiktlige og lettleste, med et gjennomgående ungt perspektiv. Vi skal alltid skrive på ungdoms egne premisser. Derfor har vi valgt oss de mediene ungdom bruker og er vi aktive både på Facebook og instagram. Det sies ofte at ungdom er morgendagens voksne, vi mener det er like viktig at de er dagens ungdom! Det må man ta på alvor!

Det er mange store og små scener i Oslo. Noen av teatrene er store og kjente, mens andre er mindre og mer gjemt. Vi vil selvfølgelig besøke begge deler. Vi vil skrive anmeldelser, gi tips til utdanninger og intervjue ulike personer fra kulturfeltet. Det skal ikke være vanskelig å finne spennende teaternyheter i feeden!

Vi er her for dere leserne. Så om dere har spørsmål, eller ønsker at vi skal skrive om et bestemt tema eller arrangement, er det bare å ta kontakt enten her, på facebook eller på mail til teaterungdom@hotmail.com
 

Les! Del! Spør!

Av, med og for ungdom.

 

Redaksjonen:

I redaksjonen til teaterungdom.no sitter fire unge teaterelskere (Helge Langerud Heikkilä, Mari Noodt, Kamilla Skallerud og Stine Sørensen) med ulik teaterfaglig bakgrunn. Utdanningene vi har tatt (eller tar) er mange og varierte:
Bachelor i musikkteater ved Musikkteaterhøyskolen, årsstudium i steppdans ved Escola Luthier D'dansa i Barcelona, fagbrev i musikaldans fra Bårdar Akademiet, skuespillerutdanningen på NISS, Journalistikk ved Oslo MET, bachelorgrad i Drama og teaterkommunikasjon ved Høgskolen i Oslo og Akershus, fordypning i Dramaturgi fra Aarhus Universitet, årsenhet i teatervitenskap ved Universitetet i Bergen, og årsenhet i kulturledelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Fellesnevneren er teater og formidling. Derfor startet vi TEATERUNGDOM.NO

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar