Pizzafest på Det Norske Teatret

Torsdag 14. januar var det duket for pizzafest med lansering av vårprogrammet for alle ungdomskortinnehavere på Det Norske Teatret, og vi i Teaterungdom var selvfølgelig til stede.

 

Ungdomskortet er et tilbud for deg mellom 15 og 25 år og gir deg billetter til kun 120 kr. til alle forestillinger på Det Norske Teatret i Oslo. I tillegg er det arrangementer i Ungdomskortets regi flere ganger i året og da blant annet omvisning på teatret, møte med skuespillere og pizzafest med programlansering to ganger i året.

 

Torsdagens pizzafest var enda en suksess, og nok en gang ble jeg overrasket over hvor mye teaterinteressert ungdom vi har her i byen. Bare det å møte gamle skolekamerater og andre teaterinteresserte er et høydepunkt i seg selv, samtidig som det er veldig spennende å få se utdrag fra kommende forestillinger eller høre skuespillerne snakke om hvor utfordrende det kan være å sette opp et stykke. Har man noen idé om hvor dette vil ende opp?

 

Natt i verda er et at stykkene som kommer på repertoaret til våren og er den største satsningen i teatrets over 100 år lange historie. Her snakker vi en 8 timer lang teaterforestilling om 2. Verdenskrig som skal spilles over natten, det vil si at den starter ved midnatt og er ferdig kl 8 neste morgen. Det høres kanskje voldsomt ut, men forestillingen er satt sammen av mange små fortellinger, og teatersjefen (også regissøren for dette stykket) sa selv at det er går helt fint å ta seg en powernap uten å falle ut av handlingen.

 

Det er mange premierer på programmet denne våren. På Scene 2 har vi Romeo og Julie i spissen, og vi venter spent på resultat. ≈[Tilnærma lik] er en annen forestilling med premiere på Scene 2 denne våren, og på Scene 3 er Johnsen og Johnsen i live først ut, mens Herr Marmelade har premiere etter påske.

 
 

Kvelden ble avsluttet med prøveforestilling på den nye musikalen Tenk om, som har Europapremiere nå på lørdag. Prøveforestillinger er visningene man har av en forestilling før premieren. For publikum er det i teorien en helt vanlig forestilling, men for skuespillerne og de bak scenen er dette en mulighet til å teste ut hva som funker og hvilke justeringer som må tas før premieren. Vi i Teaterungdom gleder oss til å se den ferdige forestillingen og anmelde den. Produktet så langt tyder på at vi har noe å glede oss til!

 

Vil du vite mer om ungdomskortet? Sjekk ut denne siden http://www.detnorsketeatret.no/ungdomskortet/ 

 

– Kamilla 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg