LatterGalla 2016

Det er fredag kveld og vi har tatt turen til Latter for å få med oss årets lattergalla – en kveld der et knippe unge- deler scenen med godt etablerte komikere. Stemningen er god, showet er utsolgt og lyset i salen senker seg sakte. 

Årets trekkplaster er Otto Jespersen som gjør comeback på stand up scenen. Noe det høres ut som den stappfulle salen har ventet lenge på. Åpningsfilmen setter standarden og latterkulene sitter løst hos oss i salen. Dette er skikkelig gøy, artig, Latter!

Showet blir ledet av den musikalske komikeren Jon Niklas Rønning, som serverer sanger om alt fra bakeren i østre Aker som går konkurs pga alle dagens allergier, til improviserte låter om tilfeldige publikummere i salen. Dette er absolutt min type humor og det tar lang tid før latteren tar slutt.

Halvor Johansson tar 90-tallets Barne-TV til nye høyder! Som født og oppvokst på 90-tallet kjenner jeg meg igjen i alt han snakker om. Pingu som bankes opp av faren sin bringer tilbake minner. Koselige minner, som kanskje får seg en velfortjent trøkk. 

Kveldens høydepunkt blir allikevel Hans Morten Hansen! Det er lenge siden jeg har ledd så mye i løpet av ti minutter, men når han snakker om Widerøe som en gigantisk miksmaster brøler hele salen av latter.

LatterGalla er herlig!
Skikkelig Latter kvalitet. Tommel opp!!!!

Forestillingen spilles helt frem til jul, kjøp billett og kos deg.

– Kamilla

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg