Sommer stand up 2018

Den ellers så mørke og trange klubbscenen, der hvem som helst kan ende opp med et snev av klaustrofobi, er nå byttet ut med store skyggeseil, lett bris og benkerader i Latters “bakgård”. Sesongens første Sommer stand up sparkes i gang med fire standupkomikere, konferansier Lars Berrum og 200 solvarme publikummere. Det er en upåklagelig lett stemning før førstemann går på. Spørsmålet er om komikerne klarer å bevare den gjennom de to kommende timene…


Slik inviterer Latter til sitt sommershow på sine hjemmesider. 

Tittel: Sommer stand up
Tid og sted: Latter, i bakgården 24. mai 2018
Medvirkende: Sjur Koppen, Halvor Johansson, Sofie Frøysaa, Vidar Hodnekvam og Lars Berrum
Kommende show: I spilleplan hele sommeren
Anmeldelse av: Mari Noodt

Konseptet for Sommerlatter er såre enkelt: Fire utvalgte komikere står hver sin tur, mens en femte, i rollen som konferansier, shower mellom slaga. Det hele varer i to timer, med én pause på ti minutter. Det oppleves som akkurat passe mengde av det meste. Det er deilig å sitte ute en varm sommerkveld, komikerne holder et godt nivå innenfor en grei tidsramme, og konferansier Lars Berrum er et underholdende bindeledd som holder stemningen oppe i salen. Alt i alt må det sies å være en bra kveldsaktivitet for vennegjengen, og det er vi tydeligvis ikke alene om å tenke. Her er det benker på benker med gjenger, alt fra venninneflokk til firmafest. Klientellet skiller seg også ut fra det vi ofte ser på institusjonsteatrene i byen. Vi kan trygt si at gjennomsnittsalderen er noen tiår lavere på Sommer stand up. 


Lars Berrum loser oss gjennom kveldens show. FOTO: Helge Langerud Heikkilä

Line-upen for denne kvelden, er også av den yngre garde. Sjur Koppen, Halvor Johansson, Sofie Frøysaa og Vidar Hodnekvam er alle godt under 40 år og leverer lettbeint og god standup for oss. Spesielt Johansson og Frøysaa viser seg fra sin beste side i bakgården. Sistnevnte med hardtslående og intelligent sarkasme og satire, mens Johansson på sin side briljerer med skarp timing og knallgode poenger. Begge har stort nedslagsfelt i lattermusklaturen! Helt klart kveldens to beste!

Sommer stand up er et fint event å dra på med “flokken”, (og ved flere anledninger vil det også være 18 års aldersgrense). På Latter får du til og med studentrabatt i baren! Får å få det beste ut av kvelden, vil vil anbefale deg å sjekke line-upen på forhånd. Det er nye komikere hver uke, så velg en dato med hvor dine favoritter står på scenen. Så vil også du få deg en god sommerlatter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg