Heddadagene 2019: Circus Absence

Circus Absence er et fantastisk tullete show som underholder hele familien fra første sekund. Jo Strømgren møter break dance fungerer kjempefint, og den typiske historiefortellingen står fortstatt i fokus.

 

Circus Absence byr på en morssom og kul kveld for hele familien. FOTO: Jarle Moe

Tittel: Circus Absence

Tid og sted: Dansens Hus, 13. juni

Produsert av: Samproduksjon mellom Absence og Den Nationale Scene

Regi: Jo Strømgren           Koreografi: Absence

Med Andreas Roksvåg, Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen og Piero Issa

Kostymedesign Linn Therese Michelsen   Maske Mette Noodt

Lysdesign Einar Bjarkø     Lyddesign Bjarte Våge

Kommende forestillinger: Spilles frem til 16. juni

Anmeldelse av: Sandra Mari Miller


 

Det er bare ryddegutten som ser at den griske sirkusdirektøren legger unna penger til seg selv, mens han selv, klovnene og dyrene får ikke så mye av det som er igjen. Og hvordan skal ryddegutten endelig få sin sjanse i manesjen? Sammen med de få, men godt brukte sceneelementene og med bruken av lys og røyk, blir vi dratt inn i en dansende sirkusverden.

 

Absence Crew imponerer igjen, og kan absolutt både danse og spille teater. Selv om noen av scenene kan føles litt mangelfull både koreografisk og skuespillermessig i forhold til de scenene som imponerer mest, er de med på å gjevne ut forestillingen og gi flere inntrykk. Her får vi servert både energiske, hoppende, og gøyale scener, men møter også på moral og ettertanke. Humoren er enkel og lekende, og balansen mellom for dumt og akkurat dumt nok til å være gøy treffes akkurat; hele salen ler.

 

Sirkusdirektøren er sleip og lurer unna penger fra de andre i troppen. FOTO: Jarle Moe

 

Dette er en flott forestilling for deg som ønsker å se dans, teater og ha en kul kveld. Perfekt om du har barn interessert i dans, spesielt break-dance, og vil se en kul gjeng gjøre morsomme og teite ting med stil.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg