Munchrevyen 2020: Live

Fantastiske dansere, band og kor i toppform og en Amalie Stuve som alle revyelskere vil falle pladask for. Med Live viser Muchrevyen nok en gang at de er en del av toppklassen. Fellesnumrene er formidable. Litt variasjon til tross, dette er gøy! 

Det er umulig å ikke snakke om “Dele med andre” og Amalie Stuve når man snakker om Munchrevyen 2020. RÅTT!! FOTO: Marte Nås Kristiansen, Erik Nørve

Tittel: LIVE

Hvor/når: Edderkoppen scene, 9. januar kl. 19:00

Instruktører: Jesper Breen Frilseth og John Gunnar Edvinsen

Skuespillere: Iben Dalen, Alvin Müller, Vilde Neraal, Felix Karlsson, Amalie Stuve, Alfred Wammer, Elina Panea Berg, Leo Holmertz Lien

Kommende forestillinger: Spiller t.o.m. 12. januar

Anmeldelse av: Helge Langerud Heikkilä


Åpningsnummeret er rått! Bang, bang, vi er LIVE og det svinger. Deretter går det raskt nedover med 2-3 sketsjer som egentlig ikke gir meg så mye. Det er også helt unødvendig at bortimot alle karakterene er hesblesende og har en eller annen diagnose. Talefeil-sketsjen er bedre, Crazy Frog på Kiwi like så og når henrettelsen kommer inn er det skikkelig morsomt. Venterom, eventyr og Leo er sketsjer på det jevne, før det virkelig smeller igjen med “Dele live med andre” – den er rå!

Andre akt går mye i det samme. Høye topper, virkelig høye, som bærer revyen inn til et solid resultat. Spesielt vil jeg berømme måten de klarer å bruke danserne og koristene på. De integreres i revyen, løfter numrene de er med på og gjør helhetsinntrykket bedre. Akkurat slik dansere og korister skal brukes – imponerende!

GAY BUSTERS – veldig morsomt, veldig rart. FOTO: Marte Nås Kristiansen, Erik Nørve

Bandet svinger, skikkelig. I tillegg både synger og danser skuespillerne utrolig bra. Talenter, rett og slett. Så det musikalske er det ingenting å si på. Toppkarakter der! Dessverre er talkshowet (som går igjen gjennom hele revyen) ganske intetsigende og kjedelig. Så det er noen utfordringer. Men hvem bryr seg vel om det når “Livet er aller best live” synges og danses til tusen rett før pause. Amalie Stuve – for et trøkk, wow.

Frode Berg nummeret synes jeg heller ikke er dumt og bloggeren som prøver seg på standup fordi folk kommenterer “haha” og “lol” i kommentarfeltet hennes er også artig løst. Disse to numrene har godt manus og leveres sterk, igjen – toppkarakter der.

Jeg holder meg på toppene. Føler på trøkket i fellesnumrene og gleder meg over en deilig bra revy på Edderkoppen teater. Livet er aller best LIVE.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg