Sommerimpro

Etter tur til både Sommerstandup og Sommerteatret er det endelig tid for den siste S-en, nemlig Sommerimpro på Det Andre Teatret. Et solid konsept perfekt for trege sommerdager! 

Det Andre Teatret leverer som alltid god stemning og imponerende impro! Foto: Det Andre Teatret

Tittel: Sommerimpro

Hvor/når: Det Andre Teatret, torsdag 16. juni

Med: Simen S. Hovd, Cathrine Frost Andersen, Kristine Grændsen og Deniz Kaya

Kommende forestillinger: Spiller t.o.m 1. august

Anmeldelse av: Stine Sørensen


Det er alltid stas å dra til Sandaker og besøke Det Andre Teatret. Der loves det en lett og ledig stemning som er unikt for teatret. At man får servert førsteklasses impro i tillegg er bare toppen av kransekaka. Og nå må jeg bare gjenta meg selv (for Teaterungdom har ikke tidligere vært sjenert i sin hyllest av Det Andre Teatret), her snakker vi et teater perfekt for ungdom!

Så til konseptet Sommerimpro – som er like lett og ledig som stemningen på huset: fire improvisatører kjemper om publikums hjerter ved å servere de morsomste scenene på gulvet, og poeng blir gitt utifra hvorvidt publikum elsket eller hatet det de så. Hvordan vet aktørene hva publikum synes? Jo ved at publikum enkelt og greit roper ut ELSK eller HAT etter hver improlek. Høres kanskje slemt ut, men det fungerer som bare rakkern! Publikum rives med fra første stund og i tillegg til tilbakemeldinger kommer de også med forslag som brukes på scenen.

Teatrets lune scene er pyntet sommerlig for anledningen. Foto: Stine Sørensen

I kjent improstil er det ingen garanti for at alt fungerer like godt. Her blir alt tatt på sparket og kvaliteten avhenger av hvor gode aktørene er på scenen. Heldigvis huser teatret noen av Norges beste improvisatører, og denne kvelden runget latteren høyt gjennom hele forestillingen. Akkurat hvem som står på scenen varierer gjennom sommeren. Denne torsdagen var det Simen S. Hovd, Cathrine Frost Andersen, Kristine Grændsen og Deniz Kaya som underholdt. I hyppig tempo leverte de godbit på godbit. Her fikk vi servert alt fra buktaling på et sykehus, til en improvisert sang om hårtap. Kun en gang ropte publikum HAT høyere en ELSK, og der var jeg til og med uenig og prøvde å skrike ut min kjærlighet så høyt jeg kunne. Tydeligvis ikke høyt nok, men det sier sitt om hvor vellykket kveldens show var. Kristine Grændsen stakk velfortjent av med flest poeng, vi gratulerer!

Forestillingen er ikke lang, kun 50 minutter og perfekt for en kveld ute med venner. Pris på både billetter og drikkevarer er i samsvar med en glissen lommebok, og valutaen du får for pengene er høy! I tillegg kan du gjøre alle misunnelige ved å fortelle om den fantastiske kvelden du hadde på Det Andre Teatret, det kaller jeg en god deal!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg